Un zâmbet frumos este unul din cele mai importante lucruri din medicina dentara. Oamenii din toate mediile și profesiile doresc un zâmbet alb,iar noi va putem ajuta ca acest lucru sa devina realitate.

Fie prin ajustări minore,fie prin modificări majore, stomatologia cosmetică își propune să ajute oamenii să se simtă bine în privința modului în care arată dinții. Există multe proceduri care vă pot îmbunătăți aspectul danturii și va pot rezolva probleme cum ar fi:obturatii fizionomice(din compozit),lucrarile protetice,albirea dentara,detartrajul si air-flow-ul etc. Printre variantele cele mai des intalnite se numără obturatiile(plombele),aparatul ortodontic,albirea dentara,refacerea esteticii ,mai ales a dintilor frontali superiori,prin coroane si/sau punti dentare.
În plus față de îmbunătățirile cosmetice,aceste proceduri pot ajuta la rezolvarea altor probleme orale.

Aceste proceduri variază în funcție de cost, complexitate și rezultate. Este important să discutați opțiunile cu medicul dentist pentru a determina cea mai bună procedură pentru dvs. Starea dinților este un factor major în găsirea unui tratament,aceeași tehnică care a funcționat pentru altcineva poate să nu fie ceea potrivită pentru dumneavoastră.

În special, ar trebui să aflați initial ce se va modifica, ce se va intampla în timpul tratamentului și ce fel de întreținere este necesară ulterior. De asemenea, trebuie să solicitati poze înainte și după interventie, pentru a vă asigura că așteptările dvs. sunt realiste.

Dacă vă gândiți la stomatologia cosmetică, contactați-ne la telefon 0755 141 811 pentru a discuta despre opțiunile dvs.