Tratamentul gingivitelor / tratamentul bolilor parodontale

Sănătatea dentară slabă poate afecta negativ întregul corp. Riscurile, cum ar fi bolile de inima si diabetul, sunt legate de igiena orala slaba. Dacă bănuiți că aveți boală gingivală, trebuie să contactați imediat medicul stomatolog.

Gingivita este foarte frecventă. De fapt, peste 40% dintre adulții romani au o anumită formă de parodontită. La adulții cu vârsta de peste 65 de ani, rata este de 70%. În stadiile incipiente, tratamentul implică proceduri non-chirurgicale, totuși dacă sunteti intr-o etapa avansata, poate fi necesară si o intervenție chirurgicală.

Primul pas în eliminarea gingivitei este curățarea dentară obișnuită. Aceasta este o curățare specială care îndepărtează placa și tartrul de sub gingie. În majoritatea cazurilor, dacă reluați îngrijirea orală corecta, gingivita va disparea.

Una dintre cele mai frecvente semne de boală a gingiilor sunt sângerările atunci când măncati si la periaj, deoarece gingiile sunt inflamate și fragile. De asemenea, se poate observa că gingiile încep să se retragă. Dacă observați că aveți răni între gingie și dinți, este posibil să aveți și o boală parodontala.

Recomandam pentru tratarea gingivitei urmatoarele:
-o tehnica de periaj corecta
-ata dentara
-periute interdentare
-masajul gingival
-apa de gura
-dusul bucal

Locatia noastra

Ne gasiti pe Str. Stațiunii nr 1, bl. E1 parter, Suceava

Call Us Text Us